Loading Likes...

Så hux flux är vi inne i november och det är dags att sammanfatta oktobers önskelista och skriva hop en för november. Det är alltid roligt att se när en månad är över huruvida de önskningar jag hade inför den månaden gick att uppfylla eller ej.

img_4278

Här hittar du önskelistan för oktober. Shoppingdagen blev av och jag gjorde ju också en vlogg av den. Nu är jag taggad på att besöka Stadium outlet snart också. Jag fortsatte att träna och så har jag också börjat bokföra min träning i ett häfte. Vet att det finns finfina appar och hemsidor att bokföra träningen i också men jag gillar det där med papper och penna, enklare att komma ihåg. Det enda som lämnade på hälft var min 10 veckors livsstilsförändring, men den känner jag att jag kan ta itu med när som helst bara jag har tillräckligt med energi till det.

November då? I november vill jag hitta tid att pyssla på hemma och sätta tid till mina intressen. Jag vill baka och laga mat, gå på loppis och handarbeta. Sånt som gör mig glad och lugn. Å träningen, som ger mig energi i vintermörkret.

 

Share: