Loading Likes...

Tack vare Saras inlägg med målsättningar för oktober så kom jag ihåg att skriva en önskelista också. Först skall vi förstås gå tillbaka till september och se om det blev något av de önskningarna/målsättningarna.

  • Letteringkursen blev ju av. Ett sällan skådat flow efter en kursdag, jag har skrivit och klottrat så fort tillfälle ges.
  • Träningen, ja den var ju helt ok. Det blev några bodybalance-pass och det är en grej jag kommer fortsätta med varje fredag.
  • Höstpynta trappan, check på den också! Kom på att jag helt glömt visa hur det sist och slutligen blev. Något ni vill se?

Så  jag är riktigt nöjd med september och att allt det jag hade lagt upp på listan blev av. October bring it on! Träna, 2-3 ggr i veckan. Ett stående mål som jag berättade i vloggen. Sen tänkte jag faktiskt unna mig en shoppingdag också. Har inte egentligen besökt klädaffärer sen jag och Sandra gjorde den där genomgången i våras. Sen skall jag också påbörja ett 10 veckors program för livsstilsförbättringar, utgående från Pt-Fias bok. Några jättestora förändringar blir det knappast, men jag hoppas få någon aha-upplevelse och kanske kunna ta till mig nya vanor.

img_3918

Share: