Loading Likes...

Här om kvällen satt jag länge och jobbade med den här texten. Till sist fick jag känna mig nöjd för både ryggen och huvudet började ge upp. Tänk att jag som aldrig varit någon fena på att rita skulle fastna för lettering. Det är ju nästan som att rita, men med bokstäver istället för bilder. Jag och ord har alltid kommit bra överens. Speciellt när jag får läsa dem, men också när jag får sätta dem efter varandra och bilda egna texter.

img_4748

Inför lördagens inspirationskurs i lettering så var jag idag och köpte lite nya pennor. Eller egentligen var jag på jakt efter något annat än rutigt papper och skulle också ha velat köpa vattenfärg och vattenfärgspapper. Istället kom jag ut med de sötaste pastellpennorna och så en ny linjal. Så nu känner jag mig redo för en lördag i ordkonstens tecken.

Förresten, allt mitt ordklotter samlar jag än så länge under #stinasordkonst på IG.

Share: