Loading Likes...

Precis som i fjol kring den här tiden så spirar blogginspirationen igen. Redan när jag köpte de vackra häftena i Jakobstad vid La Fontaine pop up-shopen så visste jag att de skulle bli blogghäften. Ett ställe att skriva ner olika målsättningar, tankar och inläggsidéer på. Visst har jag mitt stora röda häfte också, men där samlas så mycket mer än bara bloggen.

IMG_8704

Jag känner det ända ner i maggropen och det blev helt solklart när jag fyllde i de båda bloggrelaterade listorna här nyligen, nu skall det satsas! I’m in it to win it! Vi var många som skrev om en önskan att få en större blogg och jag tror att det är möjligt bara vi satsar. Jag tänker göra det, banne mig nu kopplar jag i en växel som heter envishet och så kör vi!

Psst.. förresten, är det något speciellt ni vill att jag skriver om? Släng gärna iväg en kommentar här under inlägget då. 

Share: