Loading Likes...

Kartor har ju länge varit inne i inredningsvärlden, ofta har det ju bara funnits motiv från storstäderna att välja mellan. Själv har drömmen varit en stor världskarta att hänga på väggen i vårt gästrum, men nu har jag hittat något ännu bättre.  Jag läste om Mapiful hos Anna-Lena och lade länknamnet i minnet, för en vecka sen så satt vi och pratade om sidan i fråga och jag surfade in på den. Satt och lekte med koordinater och platser och plötsligt hade jag beställt både en karta över min hemby och så en karta över den plats var sambon har växt upp.

IMG_8073

IMG_8075

Jag tänkte inte desto mer över storleken utan 50*70 cm lät nog bra, men oj vad stora de var när de levererades. Nå, nu gäller det bara att hitta passande ramar och så skall våra kära barndomsplatser få komma upp på väggen istället. Leveranstid? Ja, det står 5-8 dagar, men jag beställde mina förra söndagen och kunde hämta ut paketet på fredag, då hade det ju också varit en röd dag där emellan. Så jag är supernöjd med den snabba leveransen. Priset? Ja, det går väl att diskuteras i olika sammanhang. Visst kan du själv åstadkomma något liknande, men för mig som inte är en hejare på något fotoredigeringsprogram eller så så känns det helt bra att låta någon annan göra det åt en, fast det kostar en slant. Resultatet blev verkligen snyggt och tilltalande.

Share: