Loading Likes...

Igår var jag på ett hemmaparty, jag är inte precis den som är så där riktigt intresserad av olika hemmapartyn men ibland kan det vara kul. Just den här gången var det partylite, doftljus och ljuslyktor, som var huvudnumret. Å så förstås mammas goda bakverk då. Fick ju åtminstone tillfälle att försöka fota olika ljus och så, en del fint fanns det nog där i katalogen och under förevisningen. Jag som älskar doftljus så nöjde mig till sist med en förpackning teljus som doftar äppelblom. Allt för att få in lite vår och sommarkänsla så småningom.

IMG_1561 IMG_1567IMG_1576

Konsulenten Anne hade spridit ut ljusen lite här och var hemma hos mina föräldrar så vi fick en chans att gå runt och kika och dofta på lite olika doftljus. En hel del härliga och somriga dofter fanns det minsann i utbudet just nu. Nu får jag pricka av en del hemmapartyn på listan då, det konstigaste jag varit på var bh-party och sen har jag väl rundat alla de andra också.

Är ni en hemmapartyperson? Har ni någon specifik favorit när det kommer till såna här partyn?

Share: