Loading Likes...

Det fina med att hitta och läsa olika bloggar är att du kan hitta små guldkorn i form av frågor eller listor att fylla i mellan varven. Hos Wilda hittade jag en sommarlista som går på djupet och får en att reflektera lite över vad sommarens på riktigt betyder för en. Du kan läsa Wildas svar här och mina kommer här under nu.

Vad känner du inför sommaren? Jag vet inte riktigt, blev ju ordentligt snuvad på konfekten eftersom våren var så kall och här i veckan när jag var valpledig så insåg jag att nu är det ju sommar och snart midsommar. Så i ärlighetens namn har jag inte hunnit känna så mycket, annat än att det är skönt och att både kroppen och sinnet får slappna av.
Ska du göra något du inte har gjort förut? Vi har inga specifika sommarplaner men på ett vis kommer sommaren att upplevas på ett helt annorlunda sätt eftersom vi har en liten fyrbent vän att ta hänsyn till nu också.
Vilka smaker vill du uppleva? Grillat, jordgubbssalsa och rökta abborrar.

Vilka platser vill du besöka? Jag vill se Ritgrund i sommarskrud och äta pizza på Strand-Mölles soliga terrass.
Vad oroar du dig för?  Jag oroar mig mest för att Doris ska hitta en eller flera huggormar på sommarstugan.
Hur vill du ta hand om dig själv i sommar? Genom lugn och ro, läsa böcker som intresserar, pyssla på med roliga grejer hemmavid och lyssna till mitt inre lugn. Om jag har möjlighet att slänga in något träningspass eller korta promenader med Doris så är jag mer än nöjd.
Vilka dofter vill du njuta av? Doften av hägg eller syren en ljummen sommarkväll och den där specifika havsdoften när vi styr färden ut på havet mot sommarstugan.

Vilka människor vill du träffa? Många av våra gemensamma vänner kommer vi säkert umgås med en hel del, redan nu nästa helg. Annars så hoppas jag få ihop en träff med studiegänget från Jakobstad och så en träff med barndomsvännerna.
Vilka ljud kommer du att lyssna efter? Humlesurr. Jag älskar ljudet av surrande humlor.
Hur vill du känna dig? Lugn och lycklig.

Share: