Loading Likes...

IMG_1379

När jag bakade smoothiekakan förra helgen så ville jag dekorera den med något.Hittade physalis i butikshyllan och tänkte att jag skall ge dessa små orangea bär en chans. Jag provsmakade en och två bär och sen var jag riktigt fast. Fick för mig att googla bären och se ifall de har någon nyttig egenskap också.

Physalisbären innehåller vitamin C, fiber, fosfor, kalium och de innehåller också flavonoider och karotenoider. Med andra ord riktiga nyttobär. Så var ju tanken att dessa bär får utgöra mitt fredagsgodis framöver. Vill ni veta hur det gick den här fredagen? Nå, lösgodishyllan vann över frukthyllan big time! Så en stor påse lösgodis köpte jag med mig hem och ångrade det bittert sen när jag låg på soffan igår och hade väldigt ont i magen. Hej, godisråtta!

Share: