Loading Likes...

IMG_0460

Äntligen är de klara, mina egna långskaftade pippistrumpor. Jag har länge velat ha ett par långskaftade strumpor men inte riktigt hittat något mönster som jag trivts med. Sen slog det mig när jag bläddrade genom arkivet av bilder att såklart skall jag göra pippimönstrade. Nu är det ju förstås så varmt där ute igen, så några stickade strumpor behövs inte just nu.

Annars så har jag varit med om världens intressantaste grej idag. Jag har nämligen fått göra ett test för att ta reda på min personlighetstyp. Det låter ju kanske lite som att jag suttit och läst en Cosmopolitan och kryssat i något test där, men i det här fallet så har jag faktiskt gjort ett riktigt test som funnits till sedan 1940-talet. Jag lovar berätta mera för er men behöver få gå igenom resultatet av testet lite mera ingående själv först.

Så att sånt denna tisdag. Ja föresten, jag passade på att skapa en grupp för oss finlandssvenska bloggare i Vasa med omnejd också. Kände att det behövdes så här i flowet efter bloggträffen. Kika in och gå med ifall det är intressant, Finlandssvenska bloggare i Vasanejden.

Share: