Loading Likes...

Nu har jag dragit i gång något nytt hos mig.. Jag gillar att lyssna på poddar men det kan gå i perioder. Oavsett så har jag insett vilket fantastiskt avslappningsmedel det är för mig och då kan jag inte sitta framför skärmen samtidigt utan behöver göra något som inte kräver så mycket tankeverksamhet.

Jag tror att det var hos Sara som jag först läste om hennes poddvecka, vilka poddar hon lyssnar på vilken dag. Beroende på när de har utgivningsdag då förstås. Så nu har jag plockat ihop ett antal poddar och ska också försöka mig på en poddvecka.

 screenshot_2017-02-07-16-14-55Måndag: Hietanen & Henriksson, en nystartad bokpodd från Yle. Anne och Ida diskuterar litteratur ur olika perspektiv. Jag sträcklyssnade de två första avsnitten under måndagen och fick några nya boktips och en hel del tankar väcktes.

Tisdag: En underbar pod, Underbara Clara och Erica Dahlgren. De diskuterar allt möjligt intressant och det är så roligt att höra två kvinnor från Västerbotten prata eftersom det stundtals låter lite lika vår dialekt här på andra sidan.

Onsdag: Josefin & Vanja, dessa två tror jag inte behöver någon närmare beskrivning. Deras podd är en av de jag lyssnat på längst.

Torsdag: Mellan raderna, Peppe och Karin diskuterar också litteratur. Återigen tankeväckande diskussioner och boktips. Bokmalen i mig riktigt myser när jag får lyssna på två bokpoddar under samma vecka.

Fredag: Träningspodden, Jessica och Lovisa “Lofsan”. De pratar träning och hälsa  i största allmänhet och blandar med tips och inspiration. En podd som en av mina vänner tipsat mig om. Tack Ida!

Lördag: Välmåendepodden, Jossan och Fia. Den här podden har jag bloggat om tidigare och den är en av mina favoriter.

Söndag: Wahlgren & Wistam, en podd som jag inte tror behöver desto mer beskrivning. Pernilla och Sofia diskuterar allt och då menar jag allt mellan himmel och jord på ett lättsamt och roligt sätt. Många är gapskratten när jag lyssnar på denna podd.


Nu saknar jag ju bara en podd om kreativitet. Om du vet någon bra, tipsa mig gärna.. Vilka är dina favoritpoddar just nu som du lyssnar mest på?

Share: