Loading Likes...

Lagom till helgens storstädning anlände också ett paket från HM, det innehöll två innerkuddar och så ett par nya gardiner. Gardinerna har jag spanat in till sovrummet och nu när de väl är upphängda så passar de perfekt. Om än de är lite långa, men att sy upp dem är inget alternativ för jag kanske vill använda dem i några andra fönster sen nån gång.

IMG_6156

Jag har ju ett projekt på gång med att få vårt sovrum lite mysigare. Älskar väggfärgen och fondtapeten vid sänggaveln. Det gör vårt sovrum så rogivande och trevligt. Men jag har känt att det är något som saknas i vårt sovrum ändå. Nya gardiner var bara en del i den förändringsprocessen. Borde kanske byta ut tavlorna på väggen också, vet bara inte vilka sorts motiv jag vill ha.

Läs mer: En längtan efter förändring

IMG_6158

Nya sängbord eller inte

Det som också borde göras är att få utbytt sängborden. Något som jag vet kommer bli svårt för sambon. Sängbordet på hans sida, i ljust trä, har han nämligen gjort själv. Men jag har en plan för det också, att ta det till sommarstugan. För där behövs en avlastningplats bredvid vår säng. Men hur jag ska få vänt honom i vind med ett sånt projekt det vet jag inte.. Aja, vi får väl lov att ha våra gamla sängbord några år till. Eller tills jag har hittat några snygga ersättare, vilket inte blir så svårt.

IMG_6159

Självklart ska ju linslusen nummer ett vara med på bild. Hon ligger gärna i vår säng om dagarna, verkar vara hennes trygghetsplats just nu också. Transportburen vi tog hem henne i var länge den plats hon valde att gå till när vi åkte hemifrån. Men sen den blev för liten och vi tog bort den så är sängen favoriten. Å ja, hon sover också där nattetid, varvat med sin egen bädd då förstås när det blir för varmt. Tur att hon är liten, hehe.


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.
Du hittar det om du klickar upp inlägget.
Share: