Loading Likes...

Förra helgen påbörjade jag ett projekt jag funderat på rätt länge, tavelväggen. Jag ville ha en tavelvägg redan i vår gamla lägenhet men kom aldrig till skott där. Vi har två tomma väggytor i vår hall och den väggyta som syns från köket så fick bli min tavelvägg. Det är så himla roligt när man har en målbild framför sig i huvudet och sen blir resultatet precis så som det var tänkt. Det händer ju ibland, jag var så ivrig så sent på söndag kväll stod jag och mätte, skruvade och höll i ramarna för att få dem som jag ville ha det.

IMG_8059

Ännu saknas det bilder från min vägg och jag medvetet försökt lämna rum för dem också. Lite knasigt är det med tanke på att bilden i den guldfärgade ramen är från sambons Tjernobyl-resa för några år sen. Det brukar ju vara så på vissa tavelväggar att en speciell bild får en ram som står ut från mängden. Ja, här hos oss råkar det vara den bilden tydligen. Men sen igen, hur många har verkligen rest till Tjernobyl?

Share: