Loading Likes...

Vad roligt att ni gillade mitt första inlägg med pyssel för barnen. Insåg ju sen i efter hand att jag inte fotat så väldigt mycket pyssel alls egentligen. Har ju bara modellerna i huvudet och i några lådor på jobbet. Nå, jag kom mig för att knäppa bild av en väldigt fin båt som en annan grupp har gjort under vårterminen.

IMG_8275

Du behöver: mjölkkartonger, pappersrulle (hushållspapper), pinne till mast och ev. andra båttillbehör som ankare eller linor. Ankaret är gjort av ståltråd/eltråd. Å förstås färg, på jobbet använder vi täckfärg. Sen är det bara fantasin som sätter gränserna för just din båt.

Samtidigt kan jag passa på att tipsa er pysselmänniskor om en webbsida därifrån du som privatperson kan beställa diverse pysselmaterial, Creative Company. Vi får deras reklamtidningar till jobbet med jämna mellanrum och t.o.m i tidningarna kan du hitta spännande pysseltips.

Det är också dags att börja tänka på hösten och dess pysseltid. Spännande med ny grupp, jag har åtminstone en tanke om att tillverka luftballonger tillsammans med barnen. Hur det lyckas återstår att se..

Share: