Loading Likes...

Här kommer svaren på de frågor som ställdes av Silje och Sofie när jag hade ordnat med frågestund under min semesterresa. 

fråga01

En av mina första bloggar startade jag redan under yrkesskoltiden,2007-2008 nångång, så jag har bloggat rätt länge nu redan. Jag har alltid gillat att dokumentera min vardag och att göra det genom en blogg är väldigt roligt. Sen att se hur duktig och känd en kan bli genom sin blogg var ju roligt när jag var där i 16-17 års åldern. Det har ju inte lyckats på det viset för min del, men bloggen som projekt är mycket roligt.

Samtidigt kan jag ju passa på att avslöja att bloggen kommer ligga nere under julhelgen i år. Tanken att att flytta den tillbaka till wordpress och försöka återuppliva finachristina.com genom deras webbhotell. Efter det skall det bli en bloggsatsningsvår!

fråga02

I nuläget är jag rätt nöjd med vår inredning, eftersom vi nyss har flyttat också. Klart att det finns drömmar om vad som kan förändras, så är det ju alltid. Mest drömmer jag nog ändå, och ser framemot dagen när vi skall börja ytrenovera vårt andra sovrum. Väggfärgerna tilltalar varken mig eller sambon och rummet är för tillfället enbart ett rum för förvaring av överlopps grejer. Så just nu t drömmer jag väl nog hemmakontorsdrömmar.

fråga03

Jag gillar bloggar som har ljusa, stiliga layouts och ett trevligt innehåll. Texterna skall inte vara för långa, bilderna skall vara tilltalande och innehållet i bloggen överlag skall intressera mig. Jag läser främst vardagsbloggar men nu som då även handarbets-, inrednings- eller diy-bloggar. Allt beroende på stunden. Samtidigt är det roligt att följa vänners bloggar men också att hitta nya intressanta bloggar att följa.

fråga04

 

Jag flyttade till Kvevlax sommaren 2011, så har bott här nu i ca. 3 ½ år. Eftersom jag är uppväxt i en liten skärgårdsby med ca. 15 km till närmaste stora centrum med butik, bensinstation osv. så är ju bara tanken på att ha butiker och annan service ca. 2 km hemifrån fantastiskt. Sedan första stund har jag trivts mycket bra här, det är ju inte min hemby men närheten till naturen och havet gör att det känns helt okej ändå. Jag brukar beskriva det så här; passligt nära till stan (Vasa) och tillräckligt långt hemifrån (hembyn).

Jag kan egentligen inte komma på en enda negativ grej i nuläget. Vi har ju nyss flyttat förstås, men efter att ha bott så pass centralt som vi gjorde tidigare är det skönt att ha kommit till ett lugnare område. Jag kan ju tänka mig att det ändrar inom ett par år, eftersom det kommer upp en hel del nya hus här omkring nu. Kvevlax verkar vara ett mycket populärt ställe, men jag är glad att bo här!

Share: