Loading Likes...

Hej hallå! I skrivande stund sitter jag med en trött hund i min famn och försöker redigera bilder samt författa blogginlägg. Går väl si sådär kan jag berätta. Vi har en fullspäckad lördag på gång med både bästishäng på event, hundträff för Doris syskon och ikväll ska vi fira en vän. Skönt att kunna landa hemma mellan alla programpunkterna och bara vara.

Eventet jag gick på i morse, tillsammans med en av mina närmsta barndomsvänner, var Frukostflickornas nionde. Lovar skriva mer om just eventet i helgen. Men kunde ju inte hålla mig från att visa upp några av de söta bilder jag knäppte när jag fotade mitt nya inköp. Jepp, jag har blivit med raitapaita och Doris har blivit en linslus som jämt ska vara med när kameran kommer fram.

IMG_6278

IMG_6283

Jag har länge tänkt fota bilder att använda till bloggen men att göra det själv är verkligen inte lätt. Fast du har fjärrutlösare så blir det ju ändå en hel del spring. Vet inte om jag skulle känna mig särdeles bekväm med att någon att fota mig heller. Så nu har jag en hel uppsjö av sneda och halva bilder men också någon lyckad som bland annat fick komma i balken vid infotexten. Å hur underbart är det inte med ljuset som återvänder mer och mer för varje dag. Hinner ju till och med ta en längre hundpromenad i dagsljus efter jobbet nu för tiden. På tal om hundpromenad, nu ska vi nog klä på oss och gå en runda innan det vankas fest. Ha en trevlig lördag!

Share: