Loading Likes...

 

 

 

 

 

 

Följande powerkvinna att stå på scen på Rockoff var på fredagskvällen när jag äntligen fick se The Sounds. Jag vet att jag har sett dem i Åminne för flera flera år sen, men minnet sviker. Nå, nu stod jag om inte längst fram så tillräckligt långt fram för att kunna njuta av showen.

Å vilken show sen, våra vänner ansåg att hon var en kvinna som älskade att flasha sina trosor och ja.. Att stå och riva sig i klänningen, röka på scen och spruta vatten på fansen det ingick i showen. Men, trots detta kanske lite märkliga beteende så levererade The Sounds hitlåt efter hitlåt. En av killarna som diggade med vårt gäng blev superförvånad. “Kan du alla deras låtar?” Tja, hehe.. Joo, näst intill alla. Så ni kan förstå att efter en timme med Maya så var min röst ganska kaputt. Men, det är inte en spelning jag ångrar och den här gången kommer jag verkligen minnas allt.

Ps. Ursäkta bildkvaliteten, men prio nummer 1 var inte att fota som ni kanske förstår. 

Share: