Loading Likes...

I år hade vi äntligen möjlighet att delta i sommarens Rockoff-festival på Åland. Så direkt efter att Ac/Dc-keikkan var slut körde vi vidare mot Åbo, sov en par timmar i hamnen och for med Silja över potten.

Det är evigheter sen jag besökt Åland sist och då var det ännu ganska tidigt på säsongen. Just nu var det högsäsong förstås och det kändes som om hela Österbotten var där. Ja, överallt träffade vi bekanta och på ett av hotellen inne i centrum bodde flera av våra kompisar också.

wpid-dsc_0052.jpg

Själv bodde vi på hotell Cikada strax ovanför Pommern och fast det var en bit att gå in till centrum var vi supernöjda med hotellet. De hade ju uppvärmd pool, hehe, som vi iofs. inte hann pröva.

wpid-img_20150723_222229.jpg

Såå, vad gjorde vi då under de fyra dagar vi hann spendera på paradisön? Torsdag-lördag var det förstås Rockoff som gällde, vi hade fixat 3 dagarspass och kunde komma och gå som vi ville vid festivalområdet. Artisterna var så där semibra och de enda jag faktiskt såg var Teddybears Sthlm (Dj set), resten hörde vi bara på från ett bord där vårt gäng satt. Under lördagen började det regna och eftersom vi hade fixat förköpsbiljetter till den gigantiska nattklubben Arkipelag var vi inte sena att gå dit efter att husbandet gjort sin sista spelning.

wpid-dsc_0057.jpg

Tjaa, husbandet måste nog få en egen hyllning! Farbror fläsk, vem kan ta ett sånt bandnamn seriöst? Så väldigt seriöst var väl inte bandet heller, men de kunde verkligen showa och fick oss att rocka, dansa och sjunga med i all världens låtar. En riktigt glädjespridare.

wpid-img_20150725_161114.jpg

wpid-img_20150725_030032.jpg

I övrigt hann/orkade vi inte göra så mycket mer. Åt en par gånger på Park (rekommenderar deras mat), besökte bryggeriet Stallhagen och hittade Janne Grönroos i vimlet på Arken.

Summa sumarum en mycket, mycket rolig festivalhelg och fast vi är rätt sega idag så väntar vi nog redan nu på nästa sommars Rockoff. Då är det 20 års-jubileum och säkerligen en alldeles fantastisk show.

Ps. Alla bilder är knäppta med telefon, systemkameran var nog med men lämnade i väskan.

Share: