Loading Likes...

IMG_6766

Som den duktiga kommunala arbetstagare jag är drar jag på mig en förkylning lagom till helgen. Ovanpå det en trötthet som är enorm och en längtan till sängen. Men det är väl inte så bra att gå och lägga sig redan 19.30? Nej, istället tinar jag upp havtornssaft, bäddar ner mig i soffan och ska se nån serie. Jepp, jag ska ge serietittandet en chans igen, men bara via gratissidor har jag tänkt.

Fredagsmyset denna kväll fick bli en fryspizza för att orka med en del ärenden efteråt. Köpte födelsedagspresenter, en ny sele åt Doris och så den efterlängtade Polar-klockan. Nu ska det bli spännande att mäta aktivitetsnivån och sömnen. I veckan besökte jag också Pentik och köpte upp det sista av ett presentkort. Så nu är jag redo för höstmys med min nya lykta.

IMG_6764

Helgen är efterlängtad och ska gå i lugnets tecken. Hemmet är städat och kylskåpet fyllt, vad mer kan man tänkas behöva? Hoppas ni får ett skönt och avkopplande veckoslut så hörs vi på söndag när jag firat min lillasysters födelsedag och examen.

Share: