Loading Likes...

IMG_5922

Nu kan jag andas ut i två veckor, andas och hoppas. Tenten är skriven och trots att frågorna var minst sagt lika knepiga som sist så var jag bättre förberedd den här gången. Jag hoppas verkligen på godkänt den här gången, för jag har verkligen inte lust att öppna den där tentlitteraturen en gång till.

Borde egentligen fortsätta och beta av listan med skolarbete som skall göras, när jag har ångan uppe. Men ikväll tror jag faktiskt att jag skall fortsätta på sockorna. Ytterligare ett beställningsarbete i en härlig grön färg som verkligen får mig att längta efter våren. Vanligtvis brukar det vara zumba på måndagar, men eftersom min hals inte riktigt är okej ännu så låter jag dansandet vara för den här måndagen. Hoppas vara tillbaka på träningsbanan i slutet av den här veckan.

Har ni något roligt på gång under denna kommande vecka?

Share: