Loading Likes...

Alla semesterdagar är det ju inte bara sol och värme. Jag vågar inte räkna hur många dagar jag kunnat ligga i solstolen hittills. Nå, tur att jag har en tid kvar att slöa till det i solen. Det finns ju iofs. en hel del andra roliga grejer du kan hitta på när vädret inte är på din sida. Idag till exempel, då fick jag för mig att beställa ny telefon eftersom min gamla strax säger upp kontraktet efter 3 års flitig använding. Ja å så lunchade jag med syrran på Spices och sen…

IMG_8513

Köpte jag mitt första Babylips, satsade på ett med solskyddsfaktor i. Få se när jag lär behöva det nästa gång..

IMG_8510

Gick vi på bio och såg Minions, men var inte oroliga vi hade nog ett barn med oss också. I 7-årspresent fick äldsta systerns tjej ett biobesök av mej och syrran. Passlig sysselsättning en regnig dag och för förstagångs biobesökaren en mycket passlig film. Gå och se Minions, värt det! Jag skrattade från att filmen började tills eftertexterna rullade. Nu önskar jag att Bob, Stuart och Kevin kunde flytta in hos mig också.

IMG_8514

Har du varken lust att gå på bio eller shoppa läppomada kan du t.ex. mysa i soffan med en gammal korsordstidning och världens godaste rabarbermuffins. Den här semestern kommer gå till historien som den tid när jag löste en massa Sudoku, men bara de lätta!

Så kan man också få en grå torsdag att gå!

Share: