Loading Likes...

Efter mitt vårskrik packade jag ner all ork och energi, sambon och hunden och for till sommarstugan. Vi spenderade en långhelg där tillsammans och bara njöt. Eller ja, stundtals arbetade vi nog med både det ena och det andra. Vädret var ju precis på pricken lika skönt som uppe på landbacken innan vi for iväg. En riktig ladda batterierna-helg där vi fick massor gjort också. Så nu är vi mer än redo att inleda stugvistelserna och hoppas att det blir många helger och sovnätter där, precis som ifjol.

IMG_6505

En annan grej jag packade ner var kameran och den fick jag faktiskt användning för. Mitt fotointresse har, liksom mycket annat, legat på is den senaste tiden. Men nu passade jag på att knäppa några bilder. I veckan ska ni få se lite hur inredningen har ändrat där ute och vad jag har för planer kring stället i övrigt.

Bland annat så fiskade vi och Doris tyckte det var så spännande med de sprattlande fiskarna som husse drog upp. Själv satt vi tryggt på bakbänken och rattade båt hon och jag. Men visst vågade hon sig fram för att nosa på både gädda och abborre men höll sen ett betryggande avstånd i fören. För lite läskiga var de nog allt där de låg på båtbottnen och sprattlade.

IMG_6521
Något mindre roligt var alla de 21! fästingar jag plockade av Doris under vår vistelse. Som tur ger vi henne tabletter mot fästingburna sjukdomar och tabletterna gör också att fästing dör när den bitit sig fast. Största delen av krypen fanns ändå löst i pälsen. Så äckligt egentligen, som tur hade ingen av oss fästingar på sig. Hoppas verkligen att det inte blir en sån sommar när vi får plocka fästingar hela tiden. Oh well…

Ha en fin inledning på veckan! 

Share: