Loading Likes...

Du hinner tänka en del medan du sitter och stirrar ut över vägar och industriområden. Vi hinner prata en del också, för den delen.

Det här att åka med sambon en vecka i lastbilen är nog ett av semesterns bästa beslut. Här har jag ingen möjlighet att tänka på det som eventuellt behöver bli gjort, för det går inte att göra något åt det. Så jag varvar ner på bästa sätt, genom tumistid, läsning och korsord. För en vecka sen lånade jag 6 st. Semesterböcker, jag är redan inne på min tredje.

Å sen det där att få se hans jobb på riktigt. Det är så väldigt intresant stundtals, å visst får doften av förpackade varor i en hall och ljudet av truckar mig att längta efter ett riktigt praktiskt arbete. Ett där du inte behöver tänka på annat än det du gör just då.

Igår körde vi dagsbåt över till Åbo och det var minsann 100% njutning. Kändes litegrann som att vi båda hade semester just då. Kanske för att sist vi gjorde det tillsammans så var vi påväg över till Åland, om 20 dagar är det dags igen.

Share: