Loading Likes...

Så här medan vi är hemma och svänger skall jag passa på att uppdatera er också.Kändes lagom motigt att åka hem från villan i går eftermiddag, speciellt med tanke på att flera av våra vänner kom ut till helgen. Men ibland samarbetar inte ens planer och eftersom vi ska på bröllop idag så får vi lov att skippa villan med vännerna.

Hem och vänder ja, fram tills vi kör av båten på Åland på onsdag så är det nästan minutschema som gäller. Här ska packas och fixas för två dagar ute vid villan och så fem dagar på paradisön tillsammans med ett stort gäng galna Rockoff-firare. Sommarens roligaste evenemang närmar sig och jag är taggad som tusan.

IMG_3490

Men före det så skall vi fira kärleken mellan två personer. Klänningen hänger framme, sambons vita skjorta är struken och jag har nya klackskor. Bekvämaste reafyndet och de högsta klackar jag någonsin ägt.

Samtidigt vill jag passa på att be om ursäkt för bloggens layout, det är snarare så här ”Ursäkta röran, vi bygger om!”. Tids nog blir det väl ordning här men tills dess får ni leva med mina svamliga semesterbloggar och en allmän oordning. Hur som haver, imorgon skall jag tidsinställa lite inlägg för kommande vecka, bland annat tänker jag skriva lite om mina förväntningar inför Rockoff och lite annat smått och gott.

Ha en fin helg!

Share: