Loading Likes...

Så har en till månad gått och det är dags för mig att sammanfatta september här på bloggen. Är det bara jag eller går månaderna och åren fortare och fortare? Tyckte nyss det var 1 januari och vi vaknade upp i en hotellsäng i Närpes efter våra vänners bröllopsfest.

Septembers viktigaste händelser: Inledde månaden starkt med både förlovningskalas och babyshower under samma helg. En annan viktig grej var att vi äntligen fick in fönster och dörrar på bastubyggnaden vid villan.
Septembers viktigaste tankar: Att jag inte kan hinna med allt och att jag inte behöver göra allt. Lär dig delegera människa!
 
Septembers känsla: En månad med både med- och motgångar men för det mesta har känslan varit positiv och jag har fått mycket gjort.
 
Septembers in: Det blev en del kläder till höstgarderoben och så lite inredningsprylar i form av en ljusstake, några krukor, en plastväxt och bollslingor.
 
Septembers ut: Som jag tidigare skrev hade jag bord på Kvevlax Uf’s loppis i slutet av månaden och fick sålt en hel del. Resten åker nog på nätloppis.
Septembers musik: Jag har hittat så mycket bra låtar den senaste tiden, tacka vet jag Shazam-appen när jag hör bra musik. Bland annat dessa har jag lyssnat en del på: Ed Sheeran-PerfectMiriam Bryant – Rocket samt Takida – Don’t wait up
Septembers bästa bild:
IMG_5473
 
Septembers lästa böcker: Precis som att jag inte tränat så har jag inte läst en enda bok heller. Att lägga sig och läsa på soffan när du har en ivrig hundvalp som bara vill leka så fungerar inte så bra. Men, jag har en lista på några böcker jag ännu vill läsa till läsutmaningen så snart ska jag besöka biblioteket.
Septembers handarbeten: Jag har påbörjat både ett par vantar och en hunddräkt och så köpte jag garn åt min blivande marygenser.

 

Septembers köksinspiration: Med allt som naturen har gett oss så har det minsann funnits inspiration att laga något gott. Frysen är åtminstone fylld med bär, svampar och havtornssaft.
Septembers träning: Jag har inte tränat alls, det har varit hundkurs, möten och massa annat. Jag hoppas verkligen att oktober blir en bättre månad, en aktivare månad.

 

Septembers favoritinlägg:

Caroline – capsule garderob

 

Share: