Loading Likes...

Denna veckas blogglista på Sevendays handlar om något som jag allt mera börjat intressera mig för, nämligen pyssel & diy. För er som inte vet vad diy betyder så är det do it yourself. Helt enkelt hur du kan skapa olika grejer själv, både enklare och svårare.

Det här tycker jag om att pyssla med: På jobbet pysslas det stundtals hej vilt och det är ju alltid roligt. Hemma vid så pysslar jag helst med lettering eller något handarbete. Jag har också under hösten försökt mig på lönnlövsblommor.

Mitt bästa DIY-tips: Jag har hittills inte vågat utforska diy-sidan så riktigt mycket, men den svävande hyllan gillade jag mycket.

Ett pyssel alla borde göra: Egna julkort! De behöver inte vara invecklade eller tidskrävande, har du barn så tror jag att de gärna hjälper till också.

Min favorit DIY-blogg: Jag har läst Emilias blogg länge, sen har jag nyligen också hittat Anna Marias blogg och så gillar jag också Ninas blogg.

Det bästa med att pyssla: Att du kan våga pröva olika saker och att allt extra brus som finns i huvudet försvinner när jag får sätta mig ner och pyssla med något. De senaste dagarna har jag tänkt mycket på att jag borde våga pyssla mera och pröva mig fram i DIY-världen också.

Grå kuddfodral, ett do it yourself-knåp som jag gjorde i vintras.

Det sämsta med att pyssla: Att det ibland tar så mycket tid och att vissa pyssel du skulle vilja genomföra kräver material och verktyg som du inte har just nu. Med mitt tålamod är det inte en bra kombo.

En DIY-julklapp jag kan tips om: Kakburken, dvs. du sätter alla torrvaror till en kaksmet i en burk och lägger med recept.

Här hittar jag inspiration till pyssel: Jag inspireras av instagram, gillar att surfa runt där och leta inspiration både till min kommande bullet journal men också till bokstavsillustrationer. Sen kan jag väl inte undgå att nämna Pinterest, där finns också massor av inspiration.

Vill du läsa om mera pyssel, handarbete och mina försök till DIY i bloggen?

Share: