Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Voga Styling.

Ungefär en vecka efter att jag och Sandra suttit vid vårt köksbord och pratat om min stil är det dags att träffas för att spana in utbudet av kläder i Vasas affärer. Tanken med detta är att hitta något som passar mig, min kroppsform och min stil. Sandra poängterade att jag får pröva kläderna som hon lagt undan åt mig och hittar jag favoriter så får jag ju självklart köpa hem dem till garderoben.

Butikerna vi besökte under våra 3 h på stan var H&M, Lindex, Vero Moda och Gina Tricot. Under vårt samtal tidigare fick jag berätta för Sandra vilka butiker jag vanligtvis besöker och handlar mina kläder från, så på så vis kändes det tryggt när jag fick höra vilka affärer vi skulle röra oss i. Jag hann pröva klänningar, byxor, magtröjor och en massa andra fina plagg. Det var så roligt att se vilka sorts kläder Sandra hade valt ut, utgående från vårt samtal. Å visst köpte jag hem några plagg också, bland annat en kofta jag tidigare spanat in och så världens skönaste jeans, Molly från Gina Tricot.

IMG_3050

Vad lärde jag mig under kvällen? 1. Att du skall våga pröva också kläder som du vanligtvis inte skulle pröva. 2. Att jag är kickass snygg i byxor med hög midja och en kort topp. 3. Att det här med ”privat” shopping tillsammans med någon som vet och kan är så roligt och lärorikt.

Nu återstår en träff tillsammans med Sandra och den kommer jag så klart skriva mera om snart.

Share: