Loading Likes...

Hej måndag. Hade en himla skön helg på sommarstugan, slapp undan ovädret på så vis att vi åkte ut redan på fredagkväll. Förstås hade vi stormen över oss nog, men vi höll oss på ön. Passade på att gå en 2,5 hs “promenad” över en stor del av holmen, bland annat till en insjö. Fantastiskt vacker och orörd natur eftersom stället har natura 2000-stämpel. Ni som följer mig på ig, har säkert sett mitt lilla collage där, ni andra får klicka här.

Så här hos oss är det lugnare puckar idag, jag dras med en mild förkylning och hoppas verkligen inte att det blir värre. Hade ju hoppats på att slippa detta eftersom höstens nya schema för gymmet träder i kraft idag. Vill ju så gärna va frisk så jag får pröva på lite fler olika grupptimmar. Men nu gäller det att vila så jag är frisk till helgens kräftkalas. Förra årets festlighet blev en succé och jag spår att det blir en tradition i vårt kompisgäng.

Dags att kurera förkylningen och sen krypa upp i soffan och läsa lite. Är det någon av böckerna ni vill ha en recension på? Skriv en kommentar isåfall.

Share: