Loading Likes...

One mans trash is another mans treasure. Jag gillar verkligen att besöka loppisar och gå på marknader. Ofta får jag idéer till saker jag kanske skulle kunna fixa själv. Eller så hittar jag de där sakerna jag bara måste köpa hem. Vi besökte Juthbackamarknaden igår, det är väl en tradition och vid det här laget börjar man kunna utbudet. Vart annat bort arabia, iittala eller olika motordelar.

IMG_5482

Fem hela timmar orkade vi vandra av och an mellan de olika längorna av bord. Vi träffade en del känt folk och de obligatoriska lakritsremmarna inhandlades. Att sätta sig i bilen sen och köra hemåt var så väldigt skönt. Nu är mitt loppissug stillat för en stund och fyndet som jag kom hem med tar jag kanske med mig på nästa loppisrunda.

IMG_5483 IMG_5484

Kikade på dessa korgar redan förra året, men i år slog jag till. Å boken den kunde jag inte släppa heller, ännu en till min samling av hobbyböcker.

Share: