Loading Likes...

Det har varit en hektisk höst och jag försöker skruva ner på takten varje helg. Göra så lite som möjligt och enbart saker jag känner för. I fredags avslutades ledarskapsutbildningen som jag gått det senaste året och det kändes konstigt. Skönt men samtidigt konstigt, eftersom vi blivit ett riktigt bra gäng.

Jag skrapade ihop det som var kvar av mig efter två kursdagar och åkte på kommunens julfest också. Så skönt att få sitta ner tillsammans med en hel bunt kollegor och äta god mat samt skratta åt en ordbrukare från norr. Men när klockan slog 23 så bilade jag hemåt, ville hem till min säng och sova utan väckarklocka.

Så med andra ord har det inte blivit stora saker gjorda denna helg. Å jag tänker som så att decemberhelgerna får sätta takten för mina helger 2018. Göra det jag vill, ta det lugnt. Det låter så skönt på pappret och jag ska se till att det också blir skönt. Tid för handarbete, kameran samt annat kreativt eller roligt jag vill ägna mig åt.

IMG_5472

Bilden togs under en av höstens helger på sommarstugan. Så trivsamt att få gå omkring med kameran och fota det jag känner för. Mera sånt!

 

 

Share: