Loading Likes...

Hohho, har hon fått riktigt fnatt den här Christina nu när hon redan i mitten av september skriver om julen? Njaa, inte riktigt. Men det slog mig här om dagen när jag läste Camillas inlägg om att hon snart skulle få uppleva förra årets julklapp att det inte börjar vara så riktigt länge kvar mera. Tre månader för att vara exakt.

I fjol hade jag en mycket omtyckt bloggjulkalender och nu tänkte jag eventuellt börja planera en ny. Om ni vill förstås? Jag vill vara ute i god tid med alla luckor för att inte behöva stressa så  mycket sen när de ska publiceras en efter en.

img_3760

Min tanke med årets eventuella bloggjulkalender är att låta den ta avstamp i det kreativa, mina fritidsintressen. Jag tänker mig kalenderluckor fyllda med recept till bakverk och annat gott, något lite handarbetsrelaterat, hur du kan fynda julklappar eller juldekorationer second hand osv. Är det i såfall något specifikt ni önskar få ta del av i någon av luckorna så går det riktigt bra att lämna en kommentar. 


Har du som läser ett företag, gärna österbottniskt men även på andra håll i Finland, och tycker att ett samarbete med mig inför julkalendern skulle vara på plats? Ta kontakt via mail så funderar vi ut något, finachristinablogg@gmail.com.

Share: