Loading Likes...

image

På onsdag börjar vår resa hem, hem till vintern och kölden. Vi har haft två fantastiska veckor här och skulle vi stannat en tredje vecka skulle jag kanske uppbådat så pass mycket mod att jag vågat pröva på att kitesurfa. Men så modig är jag inte nu, så jag ser på från stranden istället.

Ja, jag börjar känna mig redo att komma hem också. Till vardagen och rutinerna och maten. Jag älskar fisk och skaldjur som vi oftast äter här, men allt det vita brödet och rädslan för att få matförgiftning av kranvattentvättade grönsaker gör kosten lite ensidig.

Önskar ju bara att det inte skulle vara så förskräckligt länge tills vi får sol och värme hos oss också. För nog har vi blivit bortskämda med det här. Idag är första dagen när himlen har varit täckt av dis moln, första dagen på två veckor.

Men ja, jag börjar vara redo. I planet påväg hem skall jag planera våren och när vi väntar på Arlanda för att flyga till Vasa ska jag läsa vad ni andra har haft för er.

Semesterkram till er!

Share: