Loading Likes...

För det första vill jag säga TACK! för den fantastiska respons vi fått på vårt stora avslöjande Silje och jag. Det är ju en några av er som gissat tidigare på vad det kan vara som vi har på gång. Förstås känner vi av en liten press nu också när vi vet att ni är många som väntar på vårt första avsnitt. Men, samtidigt är magkänslan väldigt positiv också. Jag väntar på onsdag, som blir vår inspelningsdag den här veckan och så tror jag nog att vi båda väntar på söndagen, då det är tänkt att det första avsnittet skall publiceras.

Annars då? Tja, helgen förflöt i maklig takt tycker jag, vi hann med både skogspromenader, cafébesök, födelsedagsfest och loppis. Ändå kändes det lite motigt att komma sig ur sängen i morse, ni vet hur det brukar vara efter att man har haft lite extra ledigt. Nå, arbetsdagen flöt på i ett bra tempo också, lite piloxing på det här nu bara så börjar vi ha måndagen på stickan. Då är det bara fyra dagar kvar till helg!

Dagens bild får förresten bli en som jag knäppte i farten igår på väg hem från Oravais. Efter att ha kört förbi den där åkern och tänkt; ja men vilket snyggt motiv! fick jag svänga bilen och åka och fota i allafall. Ja, horisonten är sned det är jag medveten om men just igår var det ögonblicket, stämningen och färgerna jag ville åt. Å sen fick ju den snedparkerade bilen fungera som stativ också.

IMG_9867//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Share: