Loading Likes...

IMG_7307

Förra veckans fredagstulpaner får beskriva dagens känsla, spretig. Jag har inte velat slänga buketten heller, för blommorna är ändå ganska fina, om än de är på väg ur sin vas. Själv kände jag mig ganska spretig tidigare ikväll också. Stängde in mig i min egen bubbla på gymmet och körde ett nytt styrkepass. Roligt med variation och att få pröva några nya övningar. Spretigheten i sinnet är märkbart mindre. Det blir så där ibland, när det är mycket på gång och mycket att tänka på.

Från det ena till det andra, roligt att se att ni är så många som är inne och kikar på min blogg! Jag uppskattar väldigt gärna kommentarer och hälsningar från er. Försöker själv att flitigt kommentera andras bloggar och inlägg, men känner att det inte blir samma gensvar här hos mig. Oh well, you can’t have everything..

Share: