Loading Likes...

Nyligen lanserades årets sommarpratare och det är lika roligt och spännande varje sommar. Jag brukar försöka lyssna på ett visst antal intressanta och ibland blir det också så att jag råkar lyssna på något sommarprat som jag inte planerat in.

IMG_5147

Ifjol satt jag på jobbet och grät och lyssnade till Malenami, jag t.o.m bloggade om hennes sommarprat. I år kommer jag sitta hemma och lyssna genom den lilla radion i vitt och guld. Har länge velat ha en liten nätt radio här hemma. Telefon och bluetooth-högtalare i all ära, men få saker slår en riktig radio vissa gånger. Eller så är det så att jag vande mig vid radioskvalet förra sommaren på stugan.

I år fanns det inte direkt någon av sommarpratarna som jag tänkte yes, då ska jag boka in tid framför radion. Det var ett stort utbud av olika människor och ämnen, men ingen direkt favorit. Nå, återstår att se om jag hittar någon favorit ändå.

Vilka sommarpratare ska du lyssna på?

Share: