Loading Likes...

Det är söndag. Jag har solgula tulpaner på mitt köksbord, musklerna i armar och ben värker av gårdagens skotertur och i mitt kök är det kaos. Jag drömmer om vår och värme, öppna hav och helger på sommarstugan. Jag längtar efter att få göra om där. Måla, fixa och dona.

IMG_6352

Jag funderar också på att ta en loppisrunda idag. En kort en. En annan sak jag funderat på är vad som skulle hända om jag slutade blogga. Men de tankarna är bara spöken som kommer när jag känner att jag inte har något att uppdatera kring. Så oroa er inte. Jag är kvar här ett tag till. I och med bloggens nya utseende så försvann också en hel del inlägg från 2016, närmare bestämt ett halvår av inlägg. Jag har inte bestämt mig för om jag orkar och vill ta tillbaka de inläggen. Det innebär en hel del jobb nämligen. Den som följer får se. Skulle du ta tillbaka dina inlägg om de “försvann”?

Det är söndag och jag känner mig redo att ta mig an dagen. Först lite frukost och så ser vi vart 18 mars tar oss. Hoppas ni får en fin dag och avslutar och inleder en ny vårvintervecka på ett för er bra sätt. 

Share: