Loading Likes...

Jag fotade min nya kofta som blev färdig nu i helgen och passade på att fota några bilder på mitt hår också. Har ju spara ut håret-projekt på gång eftersom jag för en gångs skulle tänkte få till en ny frisyr till sommaren. Så då är det ju roligt att se lite hur det framskrider och det ser du kanske tydligast genom bilder. När jag för första gången dokumenterade mitt hår så hade jag varit oklippt i 8 veckor. Sen dess har jag hunnit färga det, klippa lugg och jämna upp det lite för att inte behöva leva med en ojämn frisyr. I dagens läge ser det ut så här.

håret 16 v

Så nog har det hänt en del på 16 veckor. Egentligen gör jag inget speciellt, tvättar håret 2 ggr/vecka och använder Wellas luxeoil efter varje tvätt. Oljan är återuppbyggande och skall ge håret ny struktur. Passligt för mitt stackars hår som fått utstå en hel del blondering det senaste året. Ja å sen går det väl inte att göra så mycket mer än vänta och klippa luggen när den blir för lång. Nästa uppdatering blir om 8 veckor igen då.

Share: