Loading Likes...

Om nån av er kommer ihåg alls mera så har jag ju projekt: spara ut kort hår på gång. Jag trivs superbra i korta frisyrer och det är väldigt jag, men nu vill jag ha något annat för en tid och har envist bestämt mig för att spara ut mitt korta hår. Nu när jag bläddrar i kalendern och kollar så har jag snart varit oklippt i 30 veckor! Eller ja, under dessa 30 veckor så har jag faktiskt varit till frisören 3 gånger, annars skulle jag nog inte ha stått ut med mig själv.

När du skall spara ut en kort frisyr så finns det vissa stadier som kommer kännas extra jobbiga. Helt enkelt perioder när du inte vet vad du skall göra av ditt hår och kanske ångrar ditt lilla projekt. Jag hade rätt långt hår uppe på huvudet och det har hjälpt mig rätt mycket. Värst var det den där perioden när håret skulle börja växa över öronen. Det brukar för mig vara ett tecken på att nu skall det klippas. Nå, för att håret skall må bra och växa så behövs det lite putsning ibland och det är således det jag gjort när jag besökt frisören. Idag blev det dock bara färgning av roten så att jag orkar med mitt projekt över semesterledigheten också.

Nästan 30 veckor senare ser det ut så här:

IMG_3255

IMG_3261

Och vill du veta hur det såg ut när jag började så hittar du de bilderna här. Så med andra ord har det nog hänt en hel del. Skall bli spännande att se hur frisyren ser ut sen när det gått ett år.

Share: