Loading Likes...

Jag passade på att knäppa några bilder från vår hall, eftersom jag äntligen fick min efterlängtade spegel på väggen här i veckan. Själv tycker jag att väggspeglar är bland det svåraste du kan köpa. Jag vet inte hur länge jag sökt efter en passlig spegel till vår hall. Först ville jag ha en stor en och en tid var jag rätt besviken på mig själv när jag sa att förra ägaren gärna fick ta ner alla speglar. Nå, nu har jag hittat den som passar vår lilla smala hall som hand i handske. Dessutom passar spegeln bra in till tavelväggen som hänger på samma vägg längre in mot köket.

IMG_9890
IMG_9893

Hallen ja, det skulle behöva var en av de mest funktionsdugliga ytor i ett hem egentligen. Vår är ganska långsmal, men med en del skrubbar att förvara olika grejer i. I nuläget är jag sugen på att måla panelerna grå och att skaffa ett större klädskåp eller eventuellt ett skoskåp till den lilla tamburen. Bara för att minska på antalet plagg som hänger framme synligt. Ja, fast först gäller det väl att få sambon med på noterna, eller få honom att minska på antalet arbetsjackor kanske.

De där små hemmaprojekten tar inte slut i första taget. Bara för att jag plockade i ordning för att kunna ta bild av spegeln och hallen så drog det igång en sorteringsrumba. Nu är vårt “städskåp” i ordning också, ett projekt som jag tänkt på en längre tid.

Share: