Loading Likes...

Jag hade tänkt fixa ett följ min dag-inlägg åt er, men när jag höll på med det så kändes det inte så kvalitativt. Istället väljer jag att dela med mig av några utvalda bilder från dagen.
IMG_5845

IMG_5843

Har ni sett vilket skönt vinterväder som onsdagen den tredje januari bjöd på? Efter att jag gjort undan den dagens måsten, boka loppisbord, så for jag hem till mina föräldrar. Drog med pappa ut på en promenad och både vi och Doris njöt av vädret. Doris njöt iofs. mest av att få springa omkring fritt den sista biten av promenaden. Hade med kameran på vår promenad runt hembyn och försökte också fånga lurvbollen Doris på bild senare under eftermiddagen. Lättare sagt än gjort.

IMG_5846

IMG_5849

Min onsdag började tidigare än tänkt eftersom jag låg klarvaken redan vid 5.15. Efter flera försök att somna om så gav jag upp där vid sju-tiden och skrev istället ner några tankar i min gröna bok. Har funderat massor kring instagram den senaste tiden och det blev en text kring det. På instastories la jag upp en bild med frågan kring vem som vill läsa texten här på bloggen. Så den lär nog dyka upp här småningom.

Loppade fynd i bloggen

Ja, på tal om loppisbord. Besökte Comboliina under min lediga dag också. Orsaken var ju förstås loppisbordet men passade på att ta en sväng i lokalen också. Hittade lite trevligheter i några hyllor. Exakt vad lovar jag visa er i ett annat inlägg. Har bestämt mig för att bli bättre på att visa upp mina loppade fynd här på bloggen. Åtminstone jag själv tycker det är roligt att ta del av vad andra fyndar.

Efter höstens loppis vid uf så lämnade det över en del och jag känner att jag vill ha plats över för annat i skåpen. Så nu hittar ni en hel del inredning och andra småprylar vid plats nr. 34 på Comboliina. Jag vill helst av allt bara bli av med allt, så några hutlösa priser talar vi inte om. Loppissaker, loppispriser.

En dag helt i min smak med både loppisbesök och promenad. 

Share: