Loading Likes...

IMG_0435

“Skriv inte boken ni vill skriva, skriv boken ni vill läsa!”

 

Att köra upp till Jakobstad en fredagseftermiddag med världens busväder och snöstorm är kanske inte det vettigaste valet. Jag har världens bästa föräldrar och pappa var extra snäll och kom för att byta till vinterdäck åt mig innan jag körde iväg. Guld värt!

Orsaken till mitt besök i Jakobstad var Mia Törnbloms föreläsning. Jag har läst några av hennes böcker och har länge velat höra henne föreläsa. Kvällens ämne var tänkt att handla om hur du utvecklar ditt personliga varumärke, men blev en fantastisk blandning av pepp, självförtroende och självkänsla-snack och en helt fantastisk humoristisk föreställning. Jag var så taggad så jag log hela vägen hem!

Å en föreläsning får enligt mig väldigt gott betyg när du inte tittar på klockan en enda gång och nästan är lite besviken när det plötsligt är slut. Både jag och Maria, som var mitt sällskap under eftermiddagen, tyckte att föreläsningen var mycket bra. Vilken energi den kvinnan hade!

Men med många fina tips och visdomsord från Mia i ryggsäcken så fortsätter vi framåt. Imorgon blir det bloggträff med en gäng fina bloggare från Vasanejden.

Share: