Loading Likes...

Inspirationen att handarbeta har lyst med sin frånvaro sen vi flyttade. Det verkar som om jag packade ner den i någon låda och glömde packa upp den sen. Redan före jul köpte jag första numret av Novitas sticktidning på svenska, tidigare har den ju enbart funnits på finska. Med i tidningen fanns också en liten lapp så att man kunde beställa fler nummer.

 IMG_7225

Det fanns många fina stickbeskrivningar och någon enstaka virkbeskrivning i tidningen. Så många fina alster så jag har haft väldigt svårt att bestämma mig för vilket plagg jag skall sätta stickorna i först. Nu när jag plötsligt har två nummer av denna tidning blev det ju genast svårare. Någon sorts tröja eller kofta blir det i varjefall, de marina plaggen i det nyaste numret var riktigt fina. Eller varför inte tröjan på omslagsbilden.

 

Share: