Loading Likes...

IMG_9521

Ja, där sitter jag då nästan varje kväll med något stickbart i händerna. Koncentration på hög nivå när det gäller mönsterstickning. Men lättare blir det för varje färdigt alster, jag börjar komma in i tänket. Nå, just nu är det disktrasor på gång, en i vitt med oktobermönstret Greta. Tänkte nästan sticka den i födelsedagspresent åt mamma, eftersom hon fyllde år i måndags. Men hur glad blir en på en skala att få en stickad disktrasa i present? Iofs. skulle det kanske vara den perfekta gå bort-presenten, tillsammans med lite annat småplock.

Stickade disktrasor ja, de är väl ändå världens bästa. Jag har ett flertal av dem och använder nu för tiden enbart dem. Slänger i tvätten när de börjar bli sunkiga och så är det bara att köra igen. Snygga är de ju också och enkla att sticka. Vill du själv sticka disktrasor? Köp Novitas bambugarn och så väljer du ett passligt mönster från Hildurs Barnbarn så är det bara att köra.

Fast vet ni, jag är också sugen på att sticka en till tröja. Få se vad denna månads Novitatidning bär med sig för kreationer.

Share: