Loading Likes...

Idag ordnade Folkhälsan i Korsholm för första gången storloppis i Botniahallen och jag har redan på känn att det kommer bli ett stående inslag varje vår. Just den här gången var jag på plats i egenskap av försäljare tillsammans med min mamma. Det verkade vara många som hade samma skåptömning i tankarna eftersom det fanns ett digert utbud av lite allt möjligt.

IMG_8086

IMG_8092

Folk började strömma till redan före öppningen kl. 10 och den första timmen var det så fullt med människor i gångarna mellan borden att det stundtals stod stilla. Vart efter lugnade det ner sig och det fanns en större chans att se människor som man faktiskt kände igen och kunde byta några ord med. Malin var en av dem som jag hann snacka med, det var roligt att få bläddra i hennes nya bok också. En riktigt robust och tilltalande kokbok, ni hittar Malins nya mat i hennes webshop.

IMG_8088

Jag tog några rundor för att spana in utbudet men märkte att jag blir allt mer kräsen när det gäller loppisfyndande. Kan det månne ha att göra med att jag nu för tiden letar efter mer specifika grejer som på långsikt passar in hos oss. Nå, en grej kunde jag inte lämna kvar, en gammal skolplansch med Napoleons biggarå på. Den vackra röda färgen tilltalade mig och nu gäller det bara att hitta passande ram.

IMG_8096

Share: