Loading Likes...

Så många spännande, finurliga och framför allt trevliga frågor ni hade åt mig. Det har varit ett riktigt nöje att svara på dem. Så TACK för alla fina frågor, här kommer mina svar.

Vad heter du i mellannamn?

Mina mellannamn är Anna och Maria. Så jag heter Christina Anna Maria.

IMG_20180203_141918

Hur många läsare har du på bloggen?

Det varierar väldigt mycket beroende på mina olika inlägg, men jag har mellan 80-150 besökare här per dag. Mitt mål som jag hoppas nå innan sista mars är 1000 besökare i veckan. Jag har lite på 8 veckor att nå det och jag kämpar tappert.

Vilka sociala medier använder du mest?

Instagram, utan tvekan. Jag är nästan lite beroende och jag skäms för att erkänna det. Sen jag skrev inlägget om att följare inte är allt här i världen – men nästan , så har det ändå lugnat sig något.

På andra plats kommer nog facebook, det är så smidigt att kolla allt från affärers öppethållningstider till att spana in något evenemang.

Vill ni ha barn i framtiden?

Ja, kanske. Vi har inte diskuterat den frågan så mycket. Klart den har funnits framme i och med att flera av våra nära vänner blev föräldrar i fjol. Men det är ett väldigt stort och förändrande beslut att försöka få barn.

Hur länge har du haft din blogg?

Bloggat har jag gjort från och till sen jag gick i yrkesskolan, alltså sen 2007 kanske. Har något minne av att jag sitter vid skrivbordet på internatet och uppdaterar bloggen. Som tur finns den inte kvar.

Fina Christina föddes ur en bloggpaus i augusti 2013 och fast inspirationen och orken till att upprätthålla den har gått i vågor så är jag ändå stolt över den. I augusti i år firar jag och lilla bloggen 5 år.

Läs mer: Historien bakom mitt bloggande

Vänsterhänt eller högerhänt?

Högerhänt.

Har du nån udda talang?

Oj, nää… Inte vad jag kan komma på.

Har du virkat ljusbollen själv?

IMG_6224 Nej. Ljusbollen fick sambon i födelsedagspresent av sin mormor. Men det verkar vara en populär modell att virka för jag har sett flera på t.ex. instagram. Är du sugen på att virka en egen ljusboll så kan jag tipsa om att instruktionerna finns här.

Finns det något du ångrar i livet?

Nej, eller så kan jag bara inte komma på något just nu. Jag väljer att se på de händelser, både bra och mindre bra, som jag varit med om som lärdomar. Jag är dock glad att jag äntligen lärt mig att lyssna till vad hjärtat, magen och huvudet säger och att inte alltid ta så hastiga beslut. Men det tog ju 28 år också.

Har du några mål för 2018?

För första delen av 2018 har jag några mål bland annat att ha 1000 läsare i veckan på bloggen, träna 2-3 pass på gymmet och att tänka genom mina inköp.

Läs mer: En liten bucketlist – del 1

Hur ser en drömdag ut i ditt liv?

Min drömdag spenderas ute vid sommarstugan. Att få vakna och äta frukost på terrassen. En sån där varm och lagom vindstilla dag så att du kan åka båt i shorts och linne. En utfärd till Ritgrund eller något annat trevligt ställe. Den skulle också innehålla en god grillad middag, häng på terrassen med goda vänner in på sena timmen och så lite nattbastu på det. Aah.. Jag kan se det framför mig vet ni.

IMG_20170601_185125

Om du fick byta liv med en person för en vecka, vem hade du bytt med?

Det skulle vara roligt att byta med t.ex. Malena. Jag är ju lite nyfiken på livet som influencer och det skulle vara så intressant att få pröva på det under en vecka och se ifall det är som jag tror och om jag trivs med det.

Vad jobbar du med?

Jag är barnträdgårdslärare och föreståndare för ett dagis med fyra grupper. I augusti i år har jag arbetat för samma kommun och på samma dagis i fem år. Det betyder också att jag har haft förskolan i fem år. Så småningom känner jag att det är dags att byta åldersgrupp, men så länge jag har föreståndarskapet så passar förskolan mig rätt bra.

Om du inte fick jobba som det du jobbar som idag, vad hade du då jobbat som?

Jag sa under min studietid, eller riktigt i början av mitt arbetsliv, att om jag inte skulle jobba på dagis så skulle det bli inom vården. Under studietiden hoppade jag in på ett demens- och äldreboende och jag trivdes rätt bra där och med det arbetet. Idag är det kanske vägen jag skulle välja om jag behövde byta arbete.

Men jag har också drömmar om att arbeta med någon form av marknadsföring, nätbaserad verksamhet eller något riktigt kreativt.


Det var allt, tack återigen för frågorna. Kanske ordnar jag någon frågestund senare i år. En del av era frågor brukar jag ibland svara på i separata inlägg men de flesta direkt i kommentarsfältet.

Share: