Loading Likes...

Denna sommar kommer jag minnas som så…

Barnen som knyter ihop vitklöverblommor med varandra till långa rader. Så vackert, så enkelt och så doftande. Den eviga längtan efter semester och ledigt, både hos stor och liten. Vädret som hade pms i juni, ena stunden visade väderappen i telefon regnskurar för att i nästa ändra sig och visa strålande sol.

Stressen som släpper i samma stund som gasreglaget i båten trycks ner och fören styr ut på öppet hav. Villan och alla stunder där. Att få fira midsommar med ett stort gäng vänner, i ett omväxlande väder. Men ändå det bästa vädret på flera år. Den där känslan strax innan semester när du är ute och går i shorts kl. 21 på kvällen och detta inlägg uppstår i tankarna.

IMG_3471

En efterlängtad semester som plötsligt uppenbarar sig och går så snabbt. Fyra veckor, pang boom! Allt från skånes viddar och massiva utsikt till Gubbesskatans strand i månens sken. En tur med stora färjan över till ett annat örike och skratt in på småtimmarna. Ljumma sommarnätter, långklänningar, solglasögon och kall öl. Svettiga glada människor som diggar till samma låtar. We’re not living in america och ett sista glas.

En återvändo till arbetet igen, glada barn, pigga vuxna. Förväntningar som ligger i luften, nervositet och doften av nykopierade papper. Ett varierande väder med ömsom sol och ömsom regn. “Hur ska du veta hur du skall klä dig när det hunnit vara 3 årstider innan du ens kommit iväg till jobbet?” En avslutning på sommaren och inledning på hösten med fest tillsammans med fina vänner ute i skärgården.

Tack och förlåt!

Share: