Loading Likes...

Tillsammans med Silje tog vi igår beslutet att lägga ner inspelningarna av Söndagsöppet helt och hållet. Ett väldigt tråkigt beslut förstås eftersom vi båda har tyckt mycket om att spela in nya avsnitt. Som med allt annat så tar det ju förstås en hel del tid och i dagens läge är tid en bristvara och vi hamnar båda att prioritera rätt ofta. Då kanske ni kan förstå att en podd hamnar ganska långt ner på priolistan.

sondagsoppet1

Jag har lärt mig massor under vår tid med Söndagsöppet och det bästa är ju förstås att jag lärt känna en helt ny människa tack vare min dröm om att pröva podda. Tänk att vi vågade och tänk att det gick, antingen med rumpan eller huvudet före.

Kanske finns det tid och inspiration över för framtida poddplaner, för det är så fantastiskt roligt och när jag läste genom mina kommentarer om att vi skulle börja podda i fjol så hade en av mina gamla studiekompisar skrivit; ja du är ju född till att prata om allt om inget. Så det tar jag som en komplimang och tar det med mig vidare i andra nya äventyr.

Tack till er som lyssnat, peppat och kommit med respons. Våra bloggar finns ju kvar och Söndagsöppets alla avsnitt ligger också kvar på Soundcloud ifall ni vill lyssna så här i efterhand. Tack och förlåt!

Share: