Loading Likes...

Linn skrev om tacksamhet och listade det hon är tacksam för just nu. Ja, att vara tacksam är väl att fundera lite djupare kring livet och inse att jag har det ganska bra ändå. Mia Törnblom förespråkar ju den där boken var du ska skriva varje kväll och en rubrik är just tacksamhet. Ikväll, tisdagen den 26 maj är jag extra tacksam för:

Mitt jobb. Att jag varje dag får köra iväg, jobba nästan 8 h med världens härligaste och saligaste blandning av unga och lite äldre. Under de senaste åren har söndagsångesten inte infunnit sig och det är nog högst två eller tre gånger som jag känt en svag anti-jobb-känsla någon morgon. Det är världens bästa yrke, dagistant!

Vårt hem. Jag är fortfarande nyförälskad i vår fantastiska lägenhet. Lovar visa den åt er nu när den ovanstående punkten lugnar ner sig lite grann och vi övergår i sommarlovsmode.

Bloggen! Att jag får vara kreativ och pröva på olika roliga saker och framför allt dokumentera dem för er. Självklart fungerar ju den som ett arkiv också, men i första hand är det roligt att dela med mig av grejer till er och ännu roligare är responsen jag får. Tack! Tack! Tack!

Årstidsväxlingarna. I nu läget skulle jag så gärna spara alla intryck i en burk, fågelkvitter, doften efter regn och allt det gröna och sköna. En burk att plocka fram när längtan blir för stor efter något annat. Jag är lyckligt lottad som får bo i ett land där årstiderna växlar, fast vi alla dagar inte är så positiva över dagens väder.

 Vad är du extra tacksam över idag?

 

Share: