Loading Likes...

Ikväll har jag prioriterat att vara hemma och njuta av vårt hem. Jag stortrivs i den här lägenheten och kommer sörja den dagen vi flyttar här i från. Må vara att huset är gammalt och det ibland är riktigt kallt här. Men det är inget som inte yllesockor, mysljus och filtar inte kan råda bot på.

Det var guld värt att inte ha en så jättekrävande första av tre studiedagar idag, relativt intressant också. Jag börjar äntligen se ljuset i tunneln med mina studier och efter att ha fått bekräftat praktikplats nummer två också så känns det mycket bättre. Att jag egentligen borde fördjupa mig i tentbok tre av fyra är inget som egentligen stör mig. Fast lite skall jag väl ännu försöka koncentrera mig.

IMG_5773

Lite julfeeling börjar jag ha också, bytte ut printsen i köket mot mina egengjorda julprints. Texter från mina två julfavoriter, fariytale of New York och Koppången. Ja Rudolf hittade ut ur gömmorna också. Till helgen blir det adventsljusstake och lite mer pynt.

Share: