Loading Likes...

De senaste dagarna har jag suttit en hel del och letat inredningsinspiration. Jag har besökt olika inredningbloggar och favoritmärkt massor med bilder på pinterest. Jag har märkt den senaste tiden att mina inredningstankar är i förändring. Saker och stilar som jag tidigare inte ägnat så stor tanke åt har allt mer fångat mitt intresse.

Jag har ingen aning om det är hösten som gör det eller om det är något annat. Men tanken kring att få in mera naturfärger (grå, vit, brun beige) och till viss del olika blå nyanser samt något träfärgat gör mig riktigt inredningssugen. Helst av allt skulle jag vilja scanna nätet och beställa allt nu genast.  Det där med att vänta och begrunda är inte riktigt min grej om vi säger så.

43b00637cfd944fd71b23247e5434517

 

Bildkälla: The Honeybee via Pinterest

Om vi tar bilden ovan som exempel så är det något med denna som tilltalar mig så väldigt mycket. Låt vara då att möbeln är ganska mörk och ljusare möbler är mera min grej, men själva stylingen är så vacker.

Om jag någon gång får möjligheten att inreda ett nytt eget hem så är det nog dessa tankar jag skall gå efter tror jag. Dags att fortsätta leta inspiration. Vill du se vad som tilltalar mig så hittar du mitt pinterest-konto här.

Share: