Loading Likes...

Här sitter jag ikväll, i myskläder och med smutsigt hår. Kameran ligger urladdad på skrivbordet så det får lov att bli en mobilbild. Framför mig har jag, som ni ser, lite rött vin och choklad. Vi har ännu alldeles för mycket choklad kvar och då fick vi en mindre mängd än normalt i år.

Ta sig an det gångna och det nya med yearcompass

Jennifer tipsade för ett tag sen om yearcompass, så en sån passade jag på att printa ut här om dagen. Ikväll ska jag bekanta mig med alla sidorna. Den kommande veckan ska jag försöka skriva ner saker både om året som gått samt om året som komma ska. På tal om 2017 och att det riktigt snart är till ända så kommer det också upp en årsredovisning på bloggen imorgon.

Nu ska jag vända blad och börja bekanta mig med papprena framför mig. Hoppas ni får en skön lördagkväll och ett fint avslut på 2017.

Share: